donderdag 8 januari 2015

- perfect nails -

Perfecte nagels willen we wel allemaal, maar hoe krijg je die nou? Wij hebben de oplossing: gelnagels. We laten in dit artikel zien hoe je zelf gemakkelijk gelnagels kan creëren. Natuurlijk heeft niet iedereen al deze spulletjes in huis, maar tegenwoordig zijn er veel budget merken zoals Essence die ook met gelnagel sets zijn gekomen. In de collage zie je de artikelen die je nodig hebt. Vijlen etc kan je gemakkelijk bij de Kruidvat halen of bijvoorbeeld de Action. Specifieke vragen hierover? Laat het weten in de reacties! Maar hoe ga je nou te werk? Lees mee!




(1)Veil je nagel in de vorm van je gewenste model met de normale veil. Duw vervolgens je nagel riem voorzichtig naar beneden met je nagelriemborsteltje (nummer 1)
Pak daarna je polst borsteltje en veil zachtjes de glans van de natuurlijke nagel. Op het borsteltje staan vier vlakken die genummerd zijn van 1 t/m 4. Ga deze stappen voorzichtig af. Polijst niet te veel, want daar kun je erg dunne nagels van krijgen.
(2) Gebruik de pluis loze doek, maak de nagels schoon met de gel cleanser en laat 15 seconden drogen.
(3) Breng één dunne laag je primer aan op de nagel.

(4) Breng je primer in ronddraaiende bewegingen aan en alleen op de buitenste randjes van de nagel. 
Laat dit 30 seconden drogen.
(5) Breng een dunne laag van de base gel aan op de schone, droge nagel, zonder de nagelriem of de huid naast de nagels te raken
 STAP 2 - LAKKEN
 (6) Plaats je nagels gedurende 30 seconden onder de UV-lamp

(7) Schud de gekleurde gelnagellak goed om de kleverige substantie dunner te maken en om de nagellak eenvoudiger aan te kunnen brengen. Breng een dunne, gelijkmatige laag aan over de gehele nagel zonder de nagelriem te raken. Lak het uiteinde van de nagel door de borstel langs het nageluiteinde te bewegen. Plaats je nagels nu gedurende 60 seconden onder de UV-lamp.
(8) Breng nu een tweede laag van de gekleurde gelnagellak aan. Plaats je nagels gedurende 60 seconden onder de UV-lamp.
STAP 3 - BESCHERMEN
(9) Breng een dunne laag van de gel top-coat aan, dit is de laatste laag die je aan zult brengen. Zorg ervoor dat de gel niet de nagelriem of de huid naast de nagels raakt. Lak het uiteinde van de nagel door de borstel langs het nageluiteinde te bewegen. Plaats je nagels gedurende
 60 seconden onder de UV-Lamp. Zodat de nagellak goed uit kan harden
(10) Verwijder tenslotte het vochtige laagje door middel met de gel cleanser en de pluis loze doekje.

 Dit was ons artikel over gelnagellak. We hopen dat jullie er iets meer over te weten zijn gekomen en misschien gelnagellak ook zelf gaan proberen!

Liefs





Geen opmerkingen:

Een reactie posten